Vår policy

Mycket lång erfarenhet

På Gamla Stans Kirurgmottagning har vi arbetat mer än 23 år med laserkirurgi och estetisk laserkirurgi. Vi har ett gediget kunnande vilket borgar för att ge dig bästa behandlingen.

När ny teknik utvecklas måste den användas på rätt sätt och på rätt indikationer. Laser är inte bra bara för att det heter laser. Tekniken måste kunna hanteras på rätt sätt och med gott handlag. Man måste ha god kunskap och kännedom om vilka förändringar  och annat som lämpar sig för laser och när det inte lämpar sig med laser. Vi besitter den kunskapen vilket innebär att vi ibland rekommenderar laser och i andra fall sedvanlig kirurgisk behandling och ibland kan det också vara bättre att avstå ett ingrepp

Utvecklingen har gått framåt de senaste åren i rasande fart och det kommer ständigt nya maskiner med nya möjligheter.

För att hänga med i denna utveckling behövs stor kunskap och kompetens och det är vår ambition att vara ledande på detta område i Sverige. Vi vill att våra patienter skall känna sig trygga i och att vi endast använder ny teknik som är välbeprövad och som i stora studier har gett dokumenterat resultat.

Nöjda patienter

På vår klinik har vi behandlat tusentals nöjda patienter sedan kliniken startades 1988.

De flesta patienter kommer också till oss på rekommendation från andra nöjda patienter. Det viktigaste för vårt goda rykte är nöjda patienter.

Utbildning

På vår mottagning arrangeras kurser, utbildning och demonstrations-behandlingar för andra läkarkollegor från både Sverige och utomlands.

Vi har haft kurser i samband med såväl Q-med som Meditech.

Kongresser

Vi följer med i utvecklingen av ny laserutrustning och ny teknik.
Vi besöker kontinerligt mässor och kongresser och har täta kontakter med de största seriösa leverantörerna.

Krav på utrustning

Vi använder bara den laserutrustning som vi anser svarar upp till högt ställda krav. Detta är inte minst viktigt för Dig som kund och patient hos oss.

Kvalité är viktigt

Vi månar om våra patienter allt ifrån första telefonkontakten, ditt besök hos oss, under din behandling och under eventuell uppföljningstid.
Vi anser att hög kvalité är mycket viktigt. Vilket innebär att det är viktigt att själva ingreppet skall synas så lite som möjligt. Resultatet skall du däremot se och det bästa resultatet anser vi är det som ser så naturligt ut som möjligt.
Du skall få kommentarer från din omgivning att du ser mycket yngre, fräschare och piggare ut, men det skall inte synas vad du gjort.

Vi är unika eftersom vi har den största bredden på laserutrustning och kan välja den laser som ger bästa resultat för just Dig

Etablerad klinik sedan 1988

Kliniken startades 1988 av Dr Birgit Eklund, kirurgspecialist med mångårig erfarenhet av laserkirurgi och estetiska laserbehandlingar.

Kliniken är marknadsledande i såväl Sverige som Skandinavien inom området estetisk laserkirurgi och laserbehandlingar.

Många olika metoder och behandlingar

Vi erbjuder såväl fler olika behandlingsmetoder genom att vi har ett stort antal lasermaskiner att välja på och kan alltid rekommnedera den metod som ger bäst resultat.

Vårt motto är att alltid vara uppdaterade på den senaste tekniken inom laser så att våra patienter kan känna sig trygga i vår kunskap och kompetens.

Vi försöker alltid rekommedera det bästa behandlingsalterntivet för Dig även om det också ibland innebär att det inte finns tillräckligt bra teknik att tillgå så vi  kanske ger rådet att tom avstå från att behandla.

Verkningsfulla behandlingar

Vi kommer endast att på kliniken utföra de behandlingar som vi vet är verkningsfulla och vara måna om att hela tiden använda den senaste tekniken för att garantera Dig som patient att du hela tiden erbjuds den bästa behandling som finns för dagen ( i morgon har det kommit ny teknik) av din förändring.

Vi kommer inte att erbjuda behandlingar som vi anser inte motsvarar högt ställda kvalitetskrav. Allt kan inte heller behandlas med laser. Men vi kommer att informera dig om vilket resultat du kan förvänta Dig vid en behandling.

 

Du kan känna att du med förtroende kan vända dig till oss.
Varmt välkommen.

Annonser