Om oss

På Gamla Stans Kirurgmottagning har vi arbetat i mer än 28 år med laserkirurgi och estetisk laserkirurgi. Vi har ett gediget kunnande vilket borgar för att ge dig bästa behandlingen. På vår klinik har vi behandlat tusentals nöjda patienter sedan kliniken startades 1988.

Våra behandlingar

Vi erbjuder en stor bredd av behandlingar. Beroende på vilken sorts laser vi använder så kan vi behandla olika saker. Med vissa lasertyper och maskiner kan vi ta bort allt från kosmetiskt störande hudförändringar såsom knutor och skäggvårtor i ansiktet till rynkor. Med andra tar vi bort kärl i ansiktet, pigmentfläckar, tatueringar och hårväxt.

Vi kan med fördel använda vissa lasertyper vid ögonoperationer (övre ögonlock och påsar under ögonen) eftersom laserljuset drar ihop blodkärlen så att vi kan operera utan att det blöder.

Andra laseryper stimulerar nybildningen av kollagen (hudens bindväv) och vi kan däremed reducera hudens åldrande. En del lasertyper tar bort det yttersta hudlagret. Andra lasertyper passerar det yttersta hudlagret ner till underliggande vävnad som vi kan behandla direkt utan att påverka hudens ytskikt.

Den stora bredden på laserutrustning gör oss unika

Vi är unika eftersom vi har den största bredden på laserutrustning med över 20 olika lasermaskintyper och kan välja den laser som ger bästa resultat för just Dig.

Utvecklingen har gått framåt de senaste åren i rasande fart och det kommer ständigt nya maskiner med nya möjligheter. För att följa med i denna utveckling behövs stor kunskap och kompetens och det är vår ambition att vara ledande på detta område i Sverige. Vi vill att våra patienter skall känna sig trygga i och att vi endast använder ny teknik som är välbeprövad och som i stora studier har gett dokumenterat resultat.

samlade