Dermapen

Dermapen är till för dig som besväras av stora porer i ansiktet eller fina linjer och rynkor eller ärr av olika sorter. Dermapen använder metoden ”microneedling” vilket är flera små, små tunna fina nålar som stimulerar huden till nyproduktion av kroppens egna bindväv, kollagenet. Du får en uppstramning och nybildning av hudceller. Även de elastiska komponenterna i huden nybildas och det ger tillsammans en hudföryngring.

Dermapen når djupare ner i huden än en kemisk peeling. Metoderna går utmärkt att kombinera då resultaten samverkar till en bättre hudkvalité.

Har du hudbristningar så kallad stretch marks kan vi behandla dessa på alla delar på kroppen. Vi använder Dermapen även till flera andra indikationer såsom milier runt ögonen och keratosis pilares.

Vi rekommenderar att du gör en serie på minst tre behandlingar, med 2-4 veckors mellanrum. Du får personlig rekommendation av oss vid behandlingstillfället om vad som är bäst för just Dig.

Dermapen går att använda vid alla hudtyper och hudfärger.

Efter behandlingen syns en lätt rodnad som lägger sig efter några timmar. Du bör undvika att sminka och tvätta ansiktet samma dag som du gjort behandlingen. Dagarna efteråt kan du märka att huden känns torr, visar en lätt rodnad, kan flaga och vara lite svullen.

Resultatet blir en föryngring av huden samt en förbättring av hudens struktur och kvalité.

Exempelbilder behandling Dermapen
Före och efter behandling
Dermaßen bild före och efter
Före och efter behandling